Om oss


Året 1993 valde Kent att byta arbete vid järnvägen mot ett jobb inom ventilationsbranschen. Efter avslutad yrkesutbildning började han som montör hos Kjells Ventilation i Gantofta, där han arbetade i två år. Därefter anställdes Kent hos företaget Landskrona Ventilation, vilket han stannade hos till år 2005 då suget efter att starta eget tog över. Där börjar resan för T-K Ventilation

 

Verksamheten

Idag är det sönerna Tobias och Pontus som driver T-K Ventilation vidare. Tobias kom in i företaget redan 2009 efter studenten som ventilationsmontör. Pontus kom några år senare nämligen 2012. Tillsammans driver de bolaget, ansvarar för kundkontakterna och inköpen. 

För oss är det viktigt att du som kund alltid ska känna trygghet när du anlitar T-K Ventilation. Vår vision är att leverera arbete av högsta kvalitet med nöjda kunder som resultat. Ett jobb utfört av oss är ett hantverk vi inom företaget är stolta över. 

 

 

 

Vår målsättning

Vår målsättning inom T-K Ventilation är att följa marknaden och expandera inom sin tid. Att utveckla och bibehålla kundstocken är något som bara sker genom hårt arbete. Grunden är lagd för nästa generation och ett fortsatt välmående. 

 

 

 

Hört från kund

"T-K Ventilation är ett företag som alltid håller vad dem lovar, kommer på avtalade tider och levererar ett arbete av hög kvalitet."

 

 

KONTAKT


Hör av dig till oss för offert eller andra funderingar du har.